Vi kan hjælpe med


Rullegardiner

Et rullegardin giver dig mange muligheder. Vi leverer rullegadiner med monteringsprofil, så man slipper for at montere beslag i enderne, og vi leverer rullegar- diner i kassettter for 100% mørklægning.

Persinenner

Persienner fås i alle regnbuens farver. Men også med brede eller med smalle lameller og med lodrette snore, der enten matcher eller danner spændende kontraster til lamellerne. Kort sagt: I persienner mødes et klassisk og stilrent look med et væld af in- dividuelle designmuligheder.

Plisségardiner

Giv f.eks. rummet et nyt udtryk med gardiner i stærke farver. Med dobbeltvæv bliver det indvendige snoretræk us- ynligt og udtrykket helt rent. Plisségardiner er oplagte på skråvinduer og betjenes let med et lille greb midt på gardinets underliste. Hvid plissé på loftsvinduer giver et blødt og afrundet lysindfald.

Panelgardiner

Panelgardiner er stof i brede baner, som kan trækkes frem og tilbage uafhængigt af hinanden. På denne måde kan banerne placeres, så de dækker netop der, hvor solen generer, eller hvor du ønsker begrænsning af indkig. Samtidigt kan du kombinere paneler i for- skellige farver – for eksempel diskrete hvide paneler brudt af et panel i en fræk pangfarve.

Markiser

Vores produkter er på højeste niveau. Alle vores markiser og screens er produceret og samlet med største omhu. Alle duge er produceret af de bedste materialer. Alle former for aluminiumsstel kan klare al den vind og regn som vejret påfører dem. Hver eneste komponent i vores markiser er grundigt testet, inden de bliver benyttet i vores produktion.

Lamelgardiner

Lamelgardinet er et helt enkelt og flot valg til de stør- rer vinduer. Lamelgardinet signalerer rene linier og ren stil. Du kan vælge mellem mere end 70 farver, som vil være med til at danne rammen om dit hjem. Lamel- gardinet er med til at skabe en helhed i dit hjem – helt enkelt. Lamelgardiner er ikke kun i lige anlæg – men i alle former og størrelser.

Liftgardiner

Vælg selv stoffet fra den stofleverandør, du ønsker, og vi står for syningen af dine liftgardiner. Gardinernes bløde folder giver et varmt og romantisk udtryk, og stoffet er naturligvis aftageligt, så du let kan vaske gardinerne.

Gardinstoffer

Ring og bestil den rullende gardinbutik. Der findes mere end 500 forskellige gardinprøver.

Kontakt os


Hansen Gardiner

Hansen Gardiner er din rullende gardinbus med forstand på gardiner. Vi har et stort udvalg af alle former for gardiner som lamelgardiner, plissegardiner, panelgardiner og liftgardiner. Derudover har vi også et stort udvalg af persienner og markiser.

Vi kommer gerne ud og måler op og vi har kunder i Skive, Viborg, Højslev, Stoholm, Nykøbing Mors, Breum, Jebjerg, Roslev, Bjerringbro, Mønsted m.fl

Hansen Gardiner
Ulkjærvej 36
7840 Højslev
Telefon: 96 14 00 10
E-mail: kontakt@hansengardiner.dk

Har du spørgsmål

Udfyld formularen med din henvendelse og vi vender tilbage indenfor kort tid, med svar på dit spørgsmål.